Sådan vil jeres rejse forandre jer  ✌

charterrejser flyv fra hamborg.webp


1. Kære læsere...

Sådan vil jeres rejse forandre jer 

Pssst. I kan nu endelig få mulighed for at lade jeres rejse forandre jer.

Vil I gerne opleve en masse forskellige oplevelser i verden, som vil forandre jer for altid. Tjek derfor disse fantastiske rejsetips ud via vores Billige Rejser eller Charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Giv jer selv en gave og gør det som I altid har drømt om. 

Gør det kommende år til året, hvor I får opnået jeres mål. Dette kan som for eksempel være at tabe de ekstra kilo, løbe et maraton, slappe af i den anden ende af verden eller, at lære at trække vejret og dermed komme ned i gear i stedet for at være oppe at køre hele tiden. For de damer der derimod gerne vil lære noget andet og mere attraktivt, kunne det være spændende at lære at danse én af verdens ældste danseformer, nemlig mavedans.

 

2. Lær at slappe af i Thailand

Hvis du og din familie gerne vil lære at slappe helt af, har I mulighed for at gøre det i Thailand. Sig dermed farvel til det travle og hektiske liv i Danmark, hvor hverdagen er fyldt med arbejde eller skolearbejde med mere. I Thailand kan I, i stedet komme helt ned på jorden og nyde ”rejsen” til afslapningen. Du og din familie kan stikke af til Thailand og prøve et yoga-kursus og forstærke musklerne og smidigheden. Efter den hårde dag med meditationen, juice og frugtshakes kan I også få en dejlig massage på stranden.

charterrejser til thailand flyvfra hamborg.webp

 

3. Lær at synge på Cuba

En anden mulighed for at forandre jeres liv, kunne være ved at turen gik til Cuba. Hvis du og din familie er typerne der har X-factor og en indre glød, men sandsynligvis stadig mangler lidt træning, så skal I til Cuba og få jeres sangstemmer opvarmet og trænet så det også lyder godt for alle andre. I Havana, Cuba, har I mulighed for at få finpusset jeres sangstemmer, da Havana er en syngeferie. Bestil jeres ferie nu på Billige Rejser og bliv afspillet på ugens P3 og derved få forandret jeres liv.

charterrejser til cuba flyv fra hamborg.webp 

4. Lær mavedans i Istanbul

Hvis de førnævnte rejser ikke lige er faldet i jeres smag, så skal damerne læse godt med her. Hvis I gerne vil være lidt mere som Shakira, så er de syv slørs dans vejen frem. Tag et kursus i Tyrkiet og lær, at svinge frem og tilbage og fra side til side med hofterne med meget mere ynde i forhold til, hvad I er vandt til. I vil få utrolig god træning og vejledning i, hvordan det skal gøres smukt og perfekt af de tyrkiske danselærere i for eksempel Istanbul.

charterrejser til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

 

5. Lær at male på Santorini

Vil du og din familie gerne kunne udarbejde noget mere kunstnerisk? Så har I endelig muligheden for at støve jeres kunstneriske evner af og kreere mesterværker. Dette kan I få opnået i den dejlige sol og varme. Få taget til Grækenland på et malerkursus og fang den smukke solnedgang mens I har en drink i hånden på Santorini. I har også muligheden for at tage jeres pensler og diverse redskaber med under armen, og tage et smut forbi de græske torve. På torvene kan I få en god oplæring af de lokale malere, som kan give jer gode og ældgamle malerteknikker. Book derfor jeres rejse til Grækenland på Charterrejser.

charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

 

6. Løb et maraton på Honolulu

Hvis du og din familie eller du og dine venner derimod er de mere aktive typer kan I jo tage en tur forbi Honolulu på Hawaii. Det kommende år er året for jer at tabe de ekstra kilo og komme i form. Det er ikke nok med at slukke tv’et derhjemme og tage en rask løbetur i parken her i Danmark. Nej, I er derimod nødt til at sigte højere. Giv jer selv en udfordring og løb et maraton. Copenhagen Marathon til maj er muligvis lidt for tidligt samt ikke udfordrende nok, men hvad så med, at I vælger Honolulu Marathon på Hawaii til december. Maratonnet er kun 42,2 km. Der er da ingen problemer !

charterrejser til hawaii flyv fra hamborg.webp 

7. Lær at surfe i Australien

Hvis de ovennævnte rejser ikke er noget som siger jer noget, jamen så læs med her. Måske har I altid drømt om at glide henover de høje bølger og mestre dem, eller bedre sagt være én af dem der har tæmmet de vilde bølger i Australien. Vil I gerne være den næste Dylan McKay fra Beverly Hills, så er der ingen undskyldning for ikke at forandre jeres liv. Hop om bord på det næste fly der har afgang til Australien via Billige Rejser, hvor I vil blive budt velkomne af surferskolerne, som står i kø for at lære jer at tæmme bølgerne.

charterrejser til australien flyv fra hamborg.webp

 

8. Søg næste forandringsrejse her

Er I er til fede ferier, hvor I kan lære en masse nye ting og hvor jeres rejse vil forandre jer, så skal I ikke vente til sidste øjeblik med at booke rejsen. Book derimod i god tid, så hele familien eller alle vennerne kan have noget at glæde sig til.

Kig eventuelt også med under vores andre rejser under inspiration - Eller få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular.
 

 

9. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse