Rejser fra Tyskland

 

Danskernes favorit lufthavne har i mange år været København lufthavn skarpt efterfulgt af Billund lufthavn, som er meget benyttet af den jyske befolkning. Denne favoritværdighed er nu ved at blive kraftigt udfordret af andre lufthavne som Hamborg Lufthavn. 

Rejser fra Tyskland og specielt fra Hamborg lufthavn er i kraftigt vækst. Næsten 300.000 danskere rejser nu ud af Hamborg Lufthavn om året og vi forventer at denne stigning vil fortsætte mange år fremover. Naturligvis har prisen en stor betydning men mange jyder og fynboer har ikke meget længere til Hamborg end til København eller Billund. Og så sparer man bropenge til København !

Vi ser store besparelser for danskere der vil booke deres charterrejser fra Hamborg Lufthavn. I gennemsnit sparer en dansk familie op til 40 % og nogle gange mere på deres feriebudget. Det kan let være mere end 10.000 kr for en familie på 4 til 5 personer. Det er manger penge så det er absolut turen værd - det er godt givet ud at køre til Hamborg. 

 

Førende rejseportal af rejser fra Tyskland

 

Det var bl.a. også en af årsagerne til at Skov Rejser i sin tid startede portalen skovrejser.dk, som i dag nok er den førende rejseportal af charterrejser fra Tyskland. Tanken om at danskerne havde mulighed for at komme meget billigere på ferie 150 km syd for grænsen, men ikke havde nogen anelse om at det var en mulighed gjorde, at Skov Rejser i sin tid blev en realitet.

Det er med den moderne infrastruktur også blevet meget nemmere at rejse fra tyskland og måske endda nemmere at rejse fra Hamborg lufthavn frem for København, i hvert fald for en stor del af den danske befolkning. Hvis I ikke har mulighed for at køre i jeres egen bil til Hamborg lufthavn, så kan I  komme dertil ved at benytte enten tog, bus eller færge hvis I kommer fra Sjælland eller Lolland Falster som flere og flere af vore kunder gør. 

I dag kan I finde uendeligt mange tilbud på charterrejser på vores rejseportal skovrejser.dk, som samler tilbuddene fra alle de tyske rejsebureauer. Vi skaber overblik og der findes ingen charterrejse der ikke er på vores side. Hvis I ønsker at finde en ferie til jeres familie, så kan I søge efter den mest optimale charterrejse fra Tyskland her 

Rigtig god fornøjelse


Henrik-Skov-og-Carsten-Aaby.gif