Topdestinationer til efterårsferien og vinterferien

1. Kære læsere

Efterårsferien og vinterferien nærmer sig, og det betyder billige charterrejser i uge 42 og uge 7!

Leder du og din familie efter en billig charterrejse i skolernes efterårsferie og vinterferie bør I tjekke disse priser ud. Det kan være dyrt at rejse fra Danmark i uge 42 og 7 når alle skal afsted, men vi har skam løsningen. Løsningen er at tage afsted fra Hamborg Lufthavn. Her kan du og familien spare 20-40%. 

Skoleferierne er lige rundt om hjørnet og det begynder så småt at blive koldere i Danmark. Kunne I derfor godt tænke jer at komme til et varmere land og nyde solen og afslapningen ved stranden eller ved poolen? Hvis ’ja’ så skynd jer at booke jeres Billige Rejser for efterårsferien og vinterferien.

Vi har nedenfor beskrevet nogle af vores topdestinationer som inspiration til jeres ferie i efterårsferien eller vinterferien – Egypten og Tyrkiet. I har også mulighed for at finde gode råd om feriepakningen.

 

2. Tyrkiet

Tyrkiet er destinationen, hvor de fleste danskere booker deres rejse til. Det skyldes, at kunderne er vilde med de billige priser på charterrejserne, den høje service på de mange forskellige og lækre resorts og ikke mindst den evige solgaranti. I kan læse om de forskellige byer i Tyrkiet her, hvor især feriebyen Alanya er populær iblandt danskerne. 

Tyrkiet er topdestinationen når det angår Charterrejser. Tyrkiet som ligger imellem det sydvestlige Asien og Østeuropas Balkanregion har fantastiske seværdigheder som bare må opleves. Det er for eksempel kulturelle og historiske seværdigheder der går tilbage til Osmannerriget og deres utrolig smukke moské der ligger i Istanbul, Sultan Ahmed Mosque. Tyrkiet har desuden også andre ting at byde på, som deres meget store og smukke naturoplevelser og den bedste form for wellness-ophold, nemlig deres Hammam, som giver dig en lettet følelse efterfølgende.

For dem der elsker at prøve en ny madkultur vil finde Tyrkiet som det rette element. I Tyrkiet har de desuden også verdens tredje største, muligvis, verdens bedste køkken med mange eksotiske retter og lækre krydderier. Madkulturen i Tyrkiet er hele turen værd. Her har I mulighed for at nyde alt fra Meze til Kebabretter, på diverse restauranter, som vil gøre jeres smagsløj helt høje og I vil få lysten til mere. Desuden er der også mulighed for at tilkøbe All inclusive Rejser på de fleste hoteller i Tyrkiet. Her består maden typisk af morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform med de mest exceptionelle retter og de dejligste desserter. Morgenmaden i Tyrkiet består af brød, smør, ost, marmelade, tomat, agurk og olien. Det er også muligt at få søde sager til morgenmaden og andet kan være nationaldrikken te. Frokost og aftensmaden kan bestå af oksekød og lammekød og meget mere.

tyrkiet.jpg


3. Egypten

Hvis Tyrkiet ikke er det land der er så tiltalende, jamen så overvej Egypten. Egypten er også en af topdestinationerne. Der er en stigende efterspørgsel på charterferier til Egypten, grundet de billige billetter fra Hamborg Lufthavn, fantastiske hotelophold og en dejlig varm sol. Egypten er et af de ældste lande i verden med deres ældgamle og verdenskendte historier der altid vil forbavse folk. Så hvorfor miste denne chance? Grib chancen og book jeres billige billetter til Egypten i enten efterårsferien eller vinterferien. Sharm El Sheikh er især den populære by iblandt danskerne, men her har I mulighed for at læse om andre populære egyptiske byer.

Egypten som befinder sig i det nordlige Afrika, har en garanti på sol som giver jer en flot gyldenbrun farve, en masse kulturskatte, flotte strandpromenader, bazarer, oplevelser nær Nilen og meget mere. Derudover byder Egypten på hemmeligheder, nemlig deres verden under vandet. Hvis I får dykket, får I oplevelsen af en helt ny verden med andre former for arter og smukke koralrev, forskellige fisk med flotte farver og muligvis få mulighed for at se gamle skibsvrag der er tilbage fra anden verdensskrig. Derudover har Egypten også de utrolig gamle og smukke seværdigheder som sfinksen, der har en løvekrop med menneskehoved, Kongernes Dal, de mange gamle monumenter og de flotte og store pyramider, hvor Faraoerne var begravet. Hvis I endda har mod på at se nogle af de mumificerede Faraoer, kan I tage et smut forbi Egyptens nationalmuserum i Cairo og se dem.

Hvis I har smag for madkultur, så skal I også smage Egyptens udsøgte retter med dejlige smage blandet med lokale krydderier. Desuden er det egyptiske menukort inspireret af madretter fra forskellige Mellemøstlige lande. Hvis du og din familie derimod har købt et hotelophold med All Inclusive kan I 100% få en overdådig ferie. Gæster der har All Inclusive har mulighed for at spise så meget som muligt på de egyptiske hoteller. Der bliver serveret morgenmad, frokost og aftensmad i store og lækre buffetformer. Deres morgenmad kan for eksempel bestå af brød med adskillelige søde sager. Andet egypterne spiser til morgenmad kan være yoghurt med forskellige frugter, kager eller omeletter. Frokosten kan bestå af varm mad, salater, brød eller kød. Når aftensmaden skal serveres, kan I opleve forskellige små retter, som kan være alt fra grillet kød, salater, couscous eller andet. 

egypten.jpg


4. Top 5 hoteller i sommeren 2019

Perfekt til en god efterårsferie eller vinterferie.

Alle fantastiske familiehoteller til efterårsferien eller vinterferien.

Nyd jeres kommende efterårsferie eller vinterferie i varmen.

Læs eventuelt mere om andre destinationer her.

 

5. Søg rejsen til Tyrkiet, Egypten eller en 3. destination her

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

6. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse