Grunde til at elske verden <3✈????????????

Grunde til at elske verdenen charterrejser fra hamborg.webp

 

1. Kære læsere

Lad os, hos Skov Rejser, fortælle jer forskellige grunde til at elske verdenen.  

For det første kan man sammenligne verden med et kortspil. I kortspillet findes der 52 forskellige kort. Ligeledes er der muligvis 52 grunde til at elske verden. Her kommer nogle stykker.

Verden du er dejlig,

Du behandler mig godt,

Du gør min hverdag sjovere,

Du får mig til at smile,

Du gør mig glad,

Du får mig til at grine,

Du lader mig være tosset,

Du lader mig være mig,

Du giver mig nye perspektiver,

Du gør mig moden,

Du har hele tiden noget nyt at byde på,

Du er skøn,

Du er dig. 

 

2. Vi ved...

Vi ved alle at danskere elsker ferie og at det fylder meget hos os efterhånden. Vores ferie er vores ”helle” eller vores afslapningsområde, hvor vi skal lade op til skole, arbejde eller andet. Der er ikke noget der må gå galt, fordi ferien er det vi alle ser frem til. Men man skal ikke kun slappe af, eftersom man siger ”at rejse er at leve”. Hvis I gerne vil leve og nyde de forskellige grunde til at elske verden, så læs med her.

 

3. Den Dominikanske Republik - Et sandt ferieparadis

Der er mange steder i verden som er smukke, gode og dejlige at flyve til. Men hvis I har brug for et paradis, så skal I skal tage et smut til Den Dominikanske Republik fra Hamborg Lufthavn.

charterrejser til den dominikanske republik flyv fra hamborg.webp

 

Den Dominikanske Republik befinder sig i Det Caribiske Hav, hvor hovedsproget er spansk. Den Dominikanske Republik er det rene paradis! Der er sandstrande på 1.200 km. Og husk endelig på det ikke kun er et rejsemål for par og romantikere, det er i hvert fald også til alle andre gæster. Øen er især kendt for dens dejlige strande, frodige natur og ultra lave priser. Hvis turen går til den Dominikanske Republik kan I finde Punta Cana på sydsiden af øen, som har udsøgte hoteller med direkte adgang til kridthvide strande, I vil få oplevet en meget livlig befolkning og sidst men ikke mindst, selvfølgelig en afslappet stemning. I kan søge på destinationen på Billige Rejser.

Derudover har Den Dominikanske Republik nemlig en del hemmeligheder at byde jer på. Dette kan for eksempel være deres dykning. Under deres vandoverflade kan I opleve en helt anden verden, som vil give jer en bedre og dejligere oplevelse. Desuden er øen kendt for deres dansemusik. I har mulighed for at høre musikken overalt på for eksempel strandene, barerne, i butikkerne og taxier og mange andre steder. Men det er ikke igennem deres musik I vil komme ”tæt” på Den Dominikanske Republik. Det drejer sig derimod om eventyr i deres frodige natur, hvor der er de flotteste regnskove med smukke og fortryllende vandfalde og meget mere. Vi har i hvert fald oplevet en høj stigning på Den Dominikanske Republik som værende en charterrejse. Læs derfor mere om fordelene ved Charterrejser og få hele pakken med på jeres ferieophold.

Kender I det med, at når I er ude og rejse, så skal I også prøvesmage deres originale og lokale mad? Her kommer der nogle tips fra os på gode madretter fra Den Dominikanske Republik. På hotellerne og resorterne bliver der generelt serveret internationalt mad til turisterne, men hvis den lokale madkultur skal smages, så skal I ind til byen. Den Dominikanske Republiks lokale mad er faktisk ret god. Det består af ris, bønner og kød og er oftest mild i smagen, hvilket betyder at den hverken er stærk, saltet, sur eller lignende. Der er en del forskellige retter og drinks, men nedenfor har vi udvalgt nogle forskellige, for at give jer et indblik i deres madkultur. 

La Bandera Dominicana (betyder det dominikanske flag). Dette er en klassisk frokost, som mange af de lokale spiser til hverdag. Retten består af hvide ris, bønner i sovs og kød, som kan være kylling eller oksekød. Man får oftest også en lille salat med.

La Bandera Dominikana charterrejser til den dominikanske republik fkyv fra hamborg.webp

Tostones er flade, stegte plantaner, som lidt ligner en pommes frites. Hvis I tilsætter salt, så vil I få en endnu bedre smag.

Tostones charterrejser til den dominikanske republik flyv fra hamborg.webp

Jugo de chinola er en juice der er lavet af passionsfrugt og er ultra lækker og meget forfriskende. De kan godt være lidt sure, men hvis I bestiller dem ude i byen, bliver der sandsynligvis tilsat sukker for at dæmpe den bitre smag.

Jugo de chinola charterrejser til den dominikanske republik flyv fra hamborg.webp

Sancocho kan nok betegnes som Den Dominikanske Republiks nationalret. Dette er en suppe med syv forskellige slags kød og grønsager. 

Sancocho charterrejser til den dominikanske republik flyv fra hamborg.webp

Moro de habicuelas er en risret med kidney bønner der er kogt sammen, så risene får en rødlig farve.

Moro de habicuelas charterrejser til den dominikanske republik flyv fra hamborg.webp

Så hvis I er til lækker mad og en ø der får jer til at elske verden, så skal I ikke vente til sidste øjeblik med at booke rejsen. Book derimod i god tid, så hele familien eller alle vennerne kan have noget at glæde sig til.

Læs eventuelt mere om andre destinationer her.

 

4. Du kan også søge din rejse allerede nu

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

5. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse