Drømmer du om at komme ned i varmen?

Selvom det er vinter og koldt i Danmark,  kan man godt drømme sig til sol, strande, krystalklart hav og en spændende anden kultur. Det er december og snart jul. I juleferien er der god tid og ro til at kigge efter den næste rejse. Vi har mange gode tilbud og der kan være meget at hente på prisen ved at booke tidligt. Derudover sikrer I jer drømmerejsen.

drømmeferien skov rejser charterrejser med fly fra hamborg.webp

1. Rejser til Grækenland

Santorini valentines day charterrejser fra hamborg.webp

Danskerne trodsede i 2015 det gældsramte land og lagde sig på ny under den græske sol. Ouzo’en, moussakaen og de søde mennesker er stadig den samme, som vi kender. Grækenland er forbliver vores favoritdestination når sommerferien skal vælges. Især de græske øer er selvfølgelig populære, men også destinationer på fastlandet er begyndt at fange danskernes interesse. Grækenland har masser at byde på – også selvom man tror, at man har set det hele!

Læs mere om Rejser til Grækenland

 

2. Rejser til Tyrkiet

charterrejser til tyrkiet flyv fra hamborg (2).webp

Det varme og solrige land, med grænser både i Europa og Asien har vundet de danske hjerter for længst. Med en dejlig lang sæson, gode priser og masser af destinationer er Tyrkiet blevet en anerkendt destination, som vi tager til igen og igen – og med god grund! 

Man finder ofte en hotelstandard og et serviceniveau, som bare lige ligger lidt over de andre sommerdestinationer. Hvis man er vild med at shoppe og prutte om priser, så forbliver Tyrkiet jo et sandtparadis til den slags, da man finder bazarer og markeder på alle destinationer.

Læs mere om Rejser til Tyrkiet

 

3. Rejser til Spanien

Alhambra charterrejser til spanien flyv fra hamborg.webp

Grappa, Paella og flotte mennesker bliver man aldrig træt af. Det er nogle af de hundredvis af grunde til, at vi stadig rejser meget til Spanien. Det smukke land, med uendelige muligheder for ferie, giver plads til al slags ferie. Lige fra camping, til adventure, til storby og ski!
Vi er glade for det spanske, uanset om vi er familie eller par, og derfor er landet stadig et oplagt feriemål for alle slags mennesker i alle aldre. Et af de mest populære feriesteder i Spanien er den lille ferieø Mallorca

Bestil ferien her !

  Søg rejser fra Hamborg lufthavn - KLIK HER

 

4. Hvorfor Skov Rejser?

Hvis du booker igennem Skov Rejser, behøver din rejse ikke nødvendigvis være fra lørdag til lørdag og præcis 7 eller 14 dage. Hos os kan du booke præcis det tidspunkt du gerne vil afsted på, syv dage om ugen, 365 dage om året. I samarbejde med 80 tyske rejsebureauer, kan du finde den rejse, som passer dig allerbest, da vi sammenlagt råder over 80.000 hoteller.
Ved at flyve fra Tyskland kan du spare op imod 40% af den pris, på samme rejse fra Danmark – med meget mere fleksible rejsedatoer.

  Læs mere om Skov Rejser

 

5. Er I mange der skal afsted?

Hvis I er mange der gerne vil afsted sammen, så kan I med fordel få skræddersyet en rejse i samarbejde med os.
Udfyld formularen med præcis jeres ønsker, hvorefter I får tilsendt et uforpligtende tilbud.

  Få et grupperejsetilbud


6. Søg din rejse allerede nu

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

7. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse