De 5 mest populære destinationer

Vi har været en tur bag om Skovrejser.dk og fundet ud af hvilke 5 destinationer, som er de mest populære blandt vores kunder - set over de sidste 3 måneder.

Lad os se nærmere på dem herunder. 


Overblik

1. Alanya, Tyrkiet

Denne by er og bliver vores kunders suveræne favorit – og vi forstår godt hvorfor!
Dette dejlige ferieområde huser massevis af store og små hoteller, resorts og lejlighedskomplekser. Alanya har noget for en hver smag, i et prisleje hvor alle kan være med - og her mener vi ALLE!
Byen er nok mest kendt for sin smukke sandstrand, Kleopatra, på den vestlige side, den store bazaar i midtbyen og ikke mindst det flotte slot på toppen af byen med udsigt udover den farverige havn. Alanya er fest, farver, glade mennesker, shopping, god mad, glade tyrkere og masser af solskinstimer.
Men hvis man ikke er til store ræs midt i byen, så findes der også et hav af hoteller og rolige områder blot få minutter fra byens centrum.

Tip

Snyd ikke jer selv for en dagstur med en af de store turbåde. En super dag på vandet for hele familien. De bedste priser ”prutter” man om direkte ved bådene.
 

charterrejser til alanya tyrkiet flyv fra hamborg.webp


 

2. Mallorca, Spanien

Lige siden grisefesterne i 80’erne har danskerne været glade for den store spanske ø, Mallorca.
Denne frodige ø byder på noget for hele familien; lige fra storby til landsby, fra fest og farver til afslappende strande.
Øen byder på masser af spændende udflugtsmål, hvor man kan se nærmere på den smukke natur, lokal producerede specialiteter eller vigtige historiske steder.
Det mest populære område på Mallorca må siges, at være Alcudia, hvor man sommeren igennem har besøg af masser af glade feriegæster – ikke uden grund, da man her finder den bedste og længste sandstrand på øen, 14 km lang!

TIP: Besøg de smukke ”Dragegrotter”, Cuevas del Drach, med flotte drypsten og en af de største underjordiske søer.
 

dragegrotterne charterrejser til mallorca flyv fra hamborg.webp

 

3. Side, Tyrkiet

”Lillesøsteren” til det mægtige Alanya ligger på samme kyst, men blot 1 time fra Antalya Lufthavn og det er med til at tiltrække mange. Side er noget mindre end Alanya, men stadig et stort ferieområde, med mange resorts og hoteller.
Hvis man besøger Side, kan man ikke undgå at besøge det antikke Side, som ligger på ”snuden” af byen. Et utrolig flot område fra antikken, som fortæller meget om Side’s historie. Lige ved siden af det antikke Side finder man handelsgaderne, et hav af restauranter og nogle få natklubber.

TIP: Prøv en omgang Hamam/tyrkisk bad, hvor I rigtig får skrubbet hele kroppen – helst en af de første dage på ferien, så er huden helt klar til solbadning. Hvis I kan finde et lokalt sted, så er prisen ofte billigere.
 

efesos charterrejser til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

 

4. Rhodos, Grækenland

Den 2. største græske ø, næstefter Kreta, er stadig super populær blandt mange nationaliteter, ikke mindst danskerne.
Da øen kun er ca. halvt så stor som Fyn, er den meget overskuelig og let at finde rundt på. Derfor er det oplagt, at leje bil og køre rundt på egen hånd, når man besøger øen.
Rhodos by, som ligger på nordspidsen er beboet af ca. halvdelen af øens befolkning og vil betegnes som en mindre provinsby i størrelse. Her er der selvfølgelig mulighed for shopping og restaurantbesøg – omdrejningspunktet er den gamle bydel, optaget som UNESCO verdensarv og især smuk om aftenen.
Man har ikke besøgt Rhodos uden, at have besøgt Lindos, den hvide by. Det smukkeste og mest intakte akropolis på øen, findes i Lindos, som er på toppen af den lille hyggelige by.
Rhodos kan også bryste sig af, at rumme Europas største vandland, som ligger i byen Faliraki.

TIP: Øens absolut bedste sandstrand hedder Tsambika Beach og ligger på øens østkyst, lidt syd på Kolymbia. Afslapning, vandsport og roligt vand – noget for hele familien.
 

charterrejser til rodos flyv fra hamborg.webp

 

5. Gran Canaria, Spanien

Denne destination er populær hele året rundt, da temperaturen sjældent er under 20 grader i dagtimerne. Ud af mange kanariske øer, er det den 3. største efter Tenerife og Fuerteventura.
Øen er en rigtig feriedestination, som især på den sydlige del byder på massevis af lækre hoteller, vandsport, shopping og sportsaktiviteter.
Hvis man vil lidt væk fra de meget turistede områder, kan man med fordel søge op i bjergene eller nordpå, hvor man kan opleve den smukke natur, hvidkalkede landsbyer og hyggelige mandelplantager.

Tip 

Gran Canaria er toldfri, så er derfor en dejlig destination, hvis man har et godt shoppegen – ofte er varerne billigere i butikkerne end i lufthavnen. 
 

charterrejser til gran canaria flyv fra hamborg.webp

 

6. Søg din rejse allerede nu

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

7. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse