Vi anbefaler de 5 bedste hoteller til børnefamilier

Vi anbefaler her nogle destinationer og hoteller, hvor jeres næste Charterrejse kan gå til. Vi har hermed valgt 5 skønne hoteller ud, som vi ved er populære. De 5 bedste hoteller henvender sig især til børnefamilier, men kan også sagtens blive benyttet af par eller venner. Dog har vi også skrevet om nogle andre gode hoteller lige her. Men vi syntes stadig I lige skal læse med nedenstående for at få en update. God læselyst.
 

 

1. Iberostar Playa de Muro - Alcudia, Mallorca

Hvis du og din familie ikke har været på Mallorca før, så er der flere gode grunde til at tage dertil nu. En af grundene er hotellet Iberostar Playa de Muro. Dette hotel, ligger meget tæt på de smukke hvide sandstrande ved den populære ferieby, Alcudia. Iberostar Playa de Muro har hele 190 værelser og egner sig godt både til par og børnefamilier, som er ude og rejse samt at nyde ferieopholdet. Der er for eksempel mulighed for børnepasning på hotellet og et børnebassin, så de små også kan få chancen til at være med. Hvis I derimod er et par som rejser, så er der desuden også rig mulighed for at nyde hinanden ved hotellets mange faciliteter. Faciliteterne byder på for eksempel spa, massage, bar ved poolen og et fedt motionscenter. Iberostar Playa de Muro er et hotel der er egnet for alle, samt her vil I opleve en høj kvalitet, en meget tætliggende strand og mange naturskønne områder. Så skynd jer at bestille jeres kommende Billige Rejse.

iberostar playa de muro charterrejser til mallorca flyv fra hamborg.webp

 

2. Atlantica Aegean Blue - Rhodos, Grækenland

Dette hotel er helt klart et favorithotel hos mange danske familier, hvilket der er rigtig mange gode årsager til. Her får du og din familie nogle af grundene. For det første er Atlantica Aegean Blue et hotel som tilbyder utællelige aktiviteter for børn. Hotellet befinder sig meget tæt på en vandpark, hvor I vil få fri adgang, hvis I bor på hotellet. I vandparken er der mulighed for jer at prøve de mange forskellige vandrutsjebaner. Vandrutsjebanerne er desuden opdelt til forskellige aldersgrupper. Der er både vandrutsjebaner for yngre- samt lidt ældre børn. Der er dog flest muligheder for de børn der er over fem år gamle. Derudover ligger Atlantica Aegean Blue lige ned til stranden og har desuden også restaurant og bar. Hotellet har mange aktiviteter for børnefamilier, en god placering direkte ned til det ægæiske hav, 10 min. til øens bedste badestrand, som hedder Tsambika Beach, og så er der under 40 min. til lufthavnen. Atlantica Aegean Blue, er et hotel der har vundet en plads i hjertet på mange familier, book derfor en dejlig ferie med All Inclusive dertil.

Atlantica Aegean Blue Rodos charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

 

3. Jungle Aqua Park - Hurghada, Egypten

Det tredje hotel, som vi hos Skov Rejser anbefaler, er et skønt og lækkert hotel egnet for hele familien. Dette hotel er Jungle Aqua Park, som er kendt for sit store poolområde. Hotellet har mange pools og selvfølgelig også en børnesektion. Hotellet giver dig og din familie rige muligheder for at kunne slappe af i solstole med parasoller til rådighed, mens det er at de små tumler rundt i børnepoolen. Og hvis ikke vandaktiviteterne er nok, jamen så er der også andre aktivitetsmuligheder, nemlig ved at spille minifodbold, minigolf eller bordtennis. Derudover er der også mulighed for at spille tennis, for dem der har lidt mere energi. Men det koster dog et mindre gebyr at leje udstyret. Jungle Aqua Park ligger tæt på shopping centeret, Senzo Mall, hvor der er rig mulighed for jer at komme i den rette feriestemning og handle ind til den perfekte ferie. Hotellet her, har fået rigtig gode anmeldelser på TripAdvisor, som I kan undersøge nærmere inden jeres Charterrejse skal bestilles.

jungle aqua park charterrejser til egypten flyv fra hamborg.webp

 

4. Aquila Rithymna Beach - Kreta, Grækenland 

Hvis de forrige hoteller ikke vækker nogen interesse, kan det være at dette hotel gør. Aquila Rithymna Beach er et hotel, som både egner sig til familier, par eller hvis I rejser som venner. Hotellet er kendt for at have et fantastisk personale, og har utrolige omgivelser, eftersom Aquila Rithymna Beach befinder sig ved Rethymnons kyst. Herudover vil I have et gratis fitnesscenter til rådighed, og sauna samt mulighed for massage og vandsport ved stranden mod et mindre gebyr. Hvis I derimod er en familie med børn under 12 år, så kan de spise gratis i ”Tasty Corner”, hvor de har fri mulighed for at vælge imellem pizza, vafler og is. Det er jo en Charterrejse, så man må gerne, men der er også mulighed for All Inclusive!

Aquila Rithymna Beach kreta charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

 

5. Club Royal Son Bou - Menorca, Spanien

Det femte hotel, som er iblandt de fem favoritter, er Club Royal Son Bou. Hotellet her ligger på Menorca i Spanien. Dette hotel er stadig meget nyt for mange, på grund af destinationen. Men det er ingen undskyldning, det er stadig et rigtigt dejligt sted at få øjnene op for. Club Royal Son Bou er et hotel, der tilbyder dig og din familie både bar, restaurant og har en pool. Derudover vil I finde stranden med blot et stenkasts afstand. Stranden ligger kun 150 m. fra hotellet, og hvis stranden ikke er fristende, så er der mange andre gode børneaktiviteter, som mange familier har sat stor pris på. Hotellet ligger kun 25 min. fra lufthavnen, befinder sig tæt på stranden og byen, så placeringen er dermed helt optimal.

Club Royal Son Bou  Menorca charterrejser til Spanien flyv fra hamborg.webp

 

6. Søg på jeres næste hotel her

Skov Rejser vil gerne gøre opmærksom på, at vi ikke selv har været på alle hotellerne, men har fået dem anbefalet af både glade og meget tilfredse kunder, samt fra vores mange tyske samarbejdspartnere. På trods af dette, er der ingen undskyldning. Vi syntes stadig at I skal booke en Billig Rejse eller en Charterrejse.

Læs eventuelt mere om andre destinationer her - Eller få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

7. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse