Hvilken bog skal du læse til sommer? 

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og her hos Skov Rejser er vi allerede begyndt at overveje, hvilken bog vi skal læse på årets sommerferie. For findes der noget bedre end at fordybe sig i en god bog til lyden af bølgernes brusen? :-) Som inspiration til sommerens ferielæsning giver vores medarbejder Christine Andersen et par forslag til sommerens læsning.

 

Drømmehjerte af Cecilia Samartin 

Hvilken bog skal du læse til sommer? Skov Rejser.webp

Drømmehjerte er en gribende roman om de to kusiner Nora og Alicias forskellige skæbner efter Fidel Castros magtovertagelse på Cuba i 1959. Nora flygter sammen med sin familie til USA, hvor de lever et trygt og privilegeret liv, men hun kæmper med et smerteligt afsavn af det smukke hjemland. Gennem brevvekslinger mellem de to kusiner får vi som læser indblik i Alicias kamp for overlevelse tilbage i det kommunistiske Cuba. Bogen skildrer på dramatisk vis Cubas forandring i årene efter revolutionen. Et land præget af mangel på alt og stor politisk undertrykkelse. Forfatteren Cecilia Samartin er selv cubansk flygtning, og måske netop derfor formår hun at skildre Cuba før og efter revolutionen på meget indlevende vis. Bogen er for dig, der elsker romaner om venskab, kærlighed, menneskers mod og ikke mindst vilje til at overleve. Hvis sommerferien går til Cuba i år er denne bog det oplagte valg til sommerens ferielæsning! God fornøjelse. :-) 

 

Øen af Victoria Hislop

Hvilken bog skal du læse til sommer?.webp

Øen er en fængslende slægtsroman, som tager udgangspunkt i den unge Alexis’s rejse til Kreta, hvor hun håber på at blive klogere på moderens græske rødder. Moderen har hidtil hemmeligholdt sin fortid, men på rejsen til Kreta bliver Alexis klogere på familiens dramatiske historie. Slægtshistorien trækker tråde tilbage til spedalskhedskolonien, Spinalonga, ved Kretas nordkyst, hvor spedalske fra hele Grækenland blev isoleret i første halvdel af 1900 tallet. Alexis’ oldemor blev i sin tid forvist hertil, og forfatteren giver et levende billede af det lille, lukkede samfund på godt og ondt. Øen præges af et stærkt sammenhold og hjælpsomhed mellem beboerne, men også angsten og de mange fordomme om spedalskhed præger det daglige liv på øen. Øen er det oplagte valg til sommeren læsning, hvis sommerferien går til Kreta i år. Det er også muligt at besøge øen Spinalonga og på egen hånd fornemme øens frygtelige historie.

 

Søg din rejse allerede nu

Når nu der er styr på bogen - der måske skal læses ved poolen/stranden på ferien med en drink i hånden - så er det en mulighed at undersøge mulighederne for, hvor rejsen skal gå hen.

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 
 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse