Sea World Resort & Spa, Kizilagac, Manavgat, Tyrkiet

Dette hotel opfylder alle krav til den optimale solferie, hvor man slapper af og nyder ferien i fantastiske omgivelser. Hotellet er velegnet til børnefamilier og dem som bare gerne vil have muligheden for vælge og vrage mellem et utal af aktiviteter og blive forkælet i hotellets spa-og wellnessafdeling. Hotelområdet er stort og indbydende med store swimmingpools med masser af plads, grønne områder, en fantastisk strand og en skøn "havterrasse".  Hvis man kan løsrive sig fra dette paradis, er den nærmeste by Side et besøg værd med seværdigheder.

 Placering

Direkte ned til sandstrand

Afstand til Side ca. 12 km.

Afstand til Manavgat ca. 15 km.

Afstand til lufthavnen i Antalya ca. 55 km.

 Hotelbeskrivelse

Hotelanlægget består af en hovedbygning med 5 etager og i alt 540 værelser. Her findes Lobby med reception, lobby bar, elevatorer, restaurant med udendørsterrasse, barer (heraf en åbent 24 timer), 3 a-la-carte restauranter (tyrkisk, italiensk og asiatisk). TV-rum, diskotek, butikker, Internetafdeling (mod gebyr) og frisør.

 Udendørsfaciliteter

I den store have ned til vandet findes en aktivitets swimming pool, familie swimming pool samt en swimming pool med 4 vandrutsjebaner (vejrafhængig). Endvidere solterrasser, poolbar og et amfiteater til aften shows. På hotellets egen strand er der strand/snackbar. Der er solsenge, hynder og solparasoller samt badehåndklæder uden gebyr.

 Indkvartering

Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet med bad, føntørrer, balkon, klimaanlæg, telefon LCD TV, minibar og sikkerhedsboks.

 Familieværelser

Til 2 voksne og indtil 2 barn, 3 voksne og indtil 1 barn eller til 4 voksne 2 separate værelser med entre. 1 bad, føntørrer, balkon, 2 klimaanlæg, telefon LCD TV, minibar og sikkerhedsboks.

 Suite

For 2 voksne, samme udstyr som dobbeltværelse men større og med siddehjørne, walk-in closet, balkon, havudsigt, 1 bruser og 1  jacuzzi.

 All inclusive

Morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, "syvsover" morgenmad", snacks mellem måltiderne, om eftermiddagen kaffe, te, kage og is, natmad. Mulighed for 1x ugentligt at spise aftensmad i en af de 3 a-la-carte restauranter (skal bestilles). Lokale drikkevarer (24 timer ved de åbne barer). Daglig opfyldning af minibar med vand og 1x ugentlig med soft drinks og øl.

Specielt til børn

Miniclub (4-12 år), Legeplads, børnebassin med 6 små vandrutsjebaner (vejrafhængig), børnebuffet, børnesenge og høje stole.

Underholdning

Omfattende animations- og underholdningsprogram.

Sport/aktiviteter (uden gebyr)

2 tennisbaner,  bordtennis, dart, boccia, vandbold, strand volleyball, fitness rum, aerobic og step aerobic, gymnastik.

Sport/aktiviteter (mod gebyr)

Udstyr til tennis, billard,  bowling, bordfodbold, vandsport og dykkerskole på stranden (lokale udbydere).

Wellness

Indendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad uden gebyr, massage og øvrige aktiviteter i spa-området mod gebyr.

OBS

Alle aktiviteter i udendørsområdet er åbent afhængig af vejret fra 15.5 til 15.10.

 

Find din rejse til Sea World Resort & Spa

Hvis valget er faldet på Sea World Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se video om Sea World Resort & Spa, Tyrkiet 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, spa og wellness faciliteter, pools, aktiviteter, fitness faciliteter, underholdning, restauranter og meget andet.