Barceló Pueblo Menorca, Punta Prima, Menorca, Spanien

Barceló Pueblo Menorca ligger 150 meter fra den fantastiske naturstrand ved Punta Prima. Hotellet er ideelt til både familieferie eller parferie, og for at både børn og voksne kan nyde det store udbud af aktiviteter og faciliteter, er disse inddelt i separate områder på ressortet. Der er 3 swimmingpools for voksne og 3 swimmingpools med vandrutsjebaner for børn. Hotellet byder også på en fantastisk spa-afdeling med mange forskellige skønhedsbehandlinger og massageformer. Der er virkelig noget at komme efter for både voksne og børn på dette hotel. Selve hotellet er moderne og funktionelt med store komfortable værelser og en dejlig have.

 

Placering

Ca. 250 m. til Punta Prima stranden.

Afstand til nærmeste by Sant Lluis, ca. 10 min.

Afstand til Mahon ca. 10 km.

Afstand til lufthavnen ca. 20 km.

 

Hotelbeskrivelse

Dette all inclusive hotel med den farverige moderne facade i 4 etager og  374 værelser har døgnreception, 10 elevatorer, faciliteter for gangbesværede, butik, restaurant med  buffet, cafe og 2 barer samt gratis WiFi i hele området. Der er også vaskeservice, cykelleje, billeje  og parkeringsmuligheder og sidst, men ikke mindst, en stor spaafdeling.

 

Udendørsfaciliteter

Hotellet har et dejligt haveanlæg, 5 swimmingpools, børnebassin med vandrutsjebane, solterrasse, solsenge og poolbar.

 

Indkvartering

De moderne værelser med farverig decor og keramiske klinker i spansk stil har centralt styret klimaanlæg, hårtørrer, sikkerhedsboks (mod gebyr), telefon, minibar (mod gebyr), internet, fladskærms-tv, brus/toilet og balkon med siddemulighed.

 

Dobbeltværelse

ca. 20 m2, 1 soveværelse, babyseng.

 

Familieværelse

Ca. 52 m2, med 2 separate værelser med forbindelsesdør, babyseng.

 

Forplejning

Halvpension eller all inclusive

 

Morgenmad kl. 7.45-10.45, 24-timers continental buffet. Frokost kl. 13.00-15.30, aftensmad kl. 19.00-21.30 som buffet, temaaftener i restauranten.

 

Specielt til børn

Legeplads, børnepool "mini-vandland", børne-babypool integreret, børn og unge animation dagligt på tysk, engelsk, spansk, italiensk og fransk. Børneklub (4-12 år), minidisco, Teen-klub (12-18 år).

 

Underholdning

Underholdning på tysk, engelsk, spansk, italiensk og fransk, voksen animation dagligt, sportsaktiviteter, shows og temaaftener.

 

Sport/aktiviteter

Bordtennis, spillerum, billard, tennis, minigolf, aerobic, strandvolley, vandpolo, fitnesscenter.

 

Wellness

Whirlpool i spaområdet.

Mod gebyr: massage, manicure og pedicure, body wrap-behandlinger, aromaterapibehandlinger, hydroterapibehandlinger. Massage, kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger

Find rejse til Barcelo Pueblo Menorca her

Hvis valget er faldet på Barcelo Pueblo Menorca, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, spa og wellness faciliteter, omgivelser og meget andet.