Tilbage til alle blogs

Skov Rejser udbyder CO2 kompeserede rejser

Co2 neutrale rejser charterrejser fra hamborg.webp

 

Skov Rejser om CO2-kompenserede charterrejser

Vi hos Skov Rejser mener at klimaet er en af de største udfordringer menneskeheden har stået overfor for.  Det er ikke et problem som der findes én nem løsning på, og det er ikke et problem som kun én person bærer ansvaret for at løse, det pålægger på vor alles skuldre.  

En enorm og tilsvarende kompleks opgave ligger foran menneskeheden, og komplekse problemer, kræver ligeså intelligente og smarte løsninger.

Vi har derfor hos Skov Rejser indgået et forpligtende samarbejde med en virksomheden Natural Capital Partners, som før hed The Carbon Neutral Company, hvis kerneværdier er bæredygtighed igennem intelligente forretningsløsninger.  Altså en virksomhed der bærer grøn omstilling i dets navn. 

Du kan læse en international anerkendt anmeldelse af virksomhedens troværdighed her: 

 

Arbejder kontinuerligt med at indtænke grønt og innovation i charterrejser

Med denne nye forretningspartner, har vi taget et skridt i den rigtige retning, men vi er langt fra i mål, og der er stadig massere af muligheder, og vi kan blive endnu bedre. 

Vi mener slette ikke at rejse udbydere i dag gør nok, hellere ikke os selv. Så derfor er vi selv hoppet i trøjen i kampen for klimaet. 

Hos Skov Rejser arbejder vi i krydsfeltet mellem billige charterrejser og CO2 kompensering.
Fordelen ved vores nye samarbejdspartner, er at det intet betyder for prisen i betaler, det er de samme billige priser som altid. Hvilket blandt andet er en grund til at vi har valgt at samarbejde med Natural Capital Partners.  

 

" Er det muligt at reducere min egen klimabelastning i forbindelse med charterrejser? "

Nej - det er det ikke. Men der sker hele tiden en udvikling inden for aereodynamik på fly, og jetbrændstof bliver mere effektivt...
... Men, det er muligt at være med til at sætte fart på den grønne omstilling, og dermed indirekte påvirke CO2 udledningen. 

Os ansatte på Skov Rejser ville ikke kunne se os selv i øjenene, hvis vi ikke afsluttede denne artikel med et par nemme og gode råd om hvad du kan gøre for at skære i dit private forbrug af drivhusgasser. 

 

Praktiske gode råd om en mere miljøvenlig hverdag


Sig nej tak til reklamer

Når du siger ja til at modtage reklamer, medfører det en CO2-udledning på op til 40 kilo om året. Hvert år modtager man nemlig omkring 60 kilo papir, blot i ens postkasse.  Hvis du vil gøre noget godt for miljøet, men ikke kan undvære reklamerne, kan du læse dem online i stedet.  

Tag cyklen når det er muligt

Transport er en af de rigtig store syndere, når det kommer til CO2-udledning. Den står nemlig for en hel tredjedel af den samlede udledning. En gennemsnitlig bil udleder faktisk op til 4700 kilo CO2 om året. Du kan altså gøre en kæmpe forskel ved, at tage cyklen når det er muligt. 

Efterisoler dit hus

 En efterisolering kan være godt for både miljøet og elregningen. Faktisk kan du spare op mod 50% på din elregning, hvis du bor i et ældre hus.  Et hus på ca. 120 m2, som går fra slet ikke at være isoleret, til at blive fuldt isoleret, kan reducere CO2-udledningen med op til 4900 kilo om året.  

Spis lokalt og økologisk

Det er ingen hemmelighed, at den lange transport af fødevarer er endnu en stor synder, når det kommer til miljøet. Derfor kan det gøre en stor forskel, at spise fødevarer der er produceret lokalt. En anden ting, som de fleste nok allerede er klar over er, at de økologiske fødevarer er et rigtig godt alternativ, hvis man vil reducere CO2-udledningen. 

Sorter det genanvendelige affald

Hvis alle danskere valgte at sortere deres husholdningsaffald, ville miljøet blive skånet for en CO2-udledning på op til 589.000 tons om året. Det kan altså godt betale sig, at sortere frem for at sende til forbrænding.

Brug Ecosia's søgemaskine

Ved at bruge Ecosia's søgemaskine, er man for hver søgning med til plante træer rundtomkring i verdenen. Ecosia planter træer på den sydlige del af kloden, der hvor der er allermest brug for det. Profitten som Ecosia tjener ved, at der bliver søgt via deres søgemaskine, bliver brugt til at plante træer og dermed reducere CO2-udledningen globalt. Vil du gerne gøre en forskel? Brug Ecosia nu, ved at klikke her

 

 

Book en rejse hos os - og gør en forskel for klimaet

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer.
Få overblikket ved at udfylde nedenstående formular.
 

 

5. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Klik på linket herunder og få overblikket over hvad en charterrejse egentlig er, og om danskernes top 6 destinationer.

Læs om charterrejser med os