Sådan lejer du airshells  

Denne blog handler om airshells - Din beskyttelse af speciel baggage.

Overblik

1. Hvad er Airshells?

Airshells er en specielt bygget taske, som er lavet til at beskytte genstande under flyvningen, de startede med at blive lavet til barnevogne og klapvogne, men kan nu også fås til cykler, golfstænger, ski, autostole, kørestole og rollatorer.

2. Historien bag Airshells

Airshells som har hovedkontor i Københavns, blev startet i 2005. Med visionen om at skabe de mest holdbare og billige beskyttelses tasker til en effektiv beskyttelse af barnevogne og lignende under flytransporten.
Grundet denne vision indledte de også et samarbejde med flere af verden førende specialister indenfor udviklingen af beskyttelsestasker til forskellige formål og forskellige typer af transport. Efter at være blevet gennemtestet på alle tænkelige måder, blev de air shells der findes i dag, sat i produktion.

3. De eneste godkendte beskyttelsestasker

Det er vigtigt for os at understrege, at Airshells beskyttelsestasker til klap- og barnevogne er de eneste godkendte beskyttelsesprodukter på markedet. Visse flyselskaber og rejsebureauer dækker ikke skader med mindre man har benyttet sig af et Airshells beskyttelsesprodukt.
Airshells samarbejder med de største og mest anerkendte flyselskaber og rejsebureauer i Norden med henblik på at afværge skader på passagernes ejendele.
Læs mere om Airshells her

4. Pakning af Airshells


Robuste tasker

Klapvogne, barnevogne og tvillingeklapvogne foldes sammen så meget som muligt.
Hjulene skal klikkes af vognen ved nedpakningen og sættes ned i tasken ved siden af stellet. 
De to medfølgende stropper spændes rundt om tasken, når vognen er pakket for at skummen pakkes tæt rundt om vognen.
Har man en barnevogn skal babyliften foldes sammen som gøres ved, at man løfter liggeunderlaget (madrassen) og trækker de 2 jernstænger ind mod hinanden. Man skal ikke tage hjulene af paraplyklapvogne.

Golf flightcase

Golf tasken stilles ind i flightcasen og låsene lukkes.

Cykel flightcase

Cyklen skilles ad og pakkes ned i flightcasen. Husk at luften skal ud af dækkene. Er man i tvivl om, hvordan cyklen bedst skilles ad, kontaktes forhandleren hvor cyklen er købt. Man kan afhente cykel flightcasen dagen før afrejse og aflevere den dagen efter hjemkomst, så man har tid til at skille ad.


6. Sådan får du fat i Airshells

For at få fat i en eller flere Airshells, skal du ind på deres hjemmeside og booke det ønskede produkt. 
Herefter modtager I en ordrebekræftelse på e-mail med tilhørende instrukser om hvor man henter / aflevere den lejede Airshells fra. 
 

7. Søg din rejse her - Nu hvor der er styr på Airshells

Når nu der er styr på airshells til rejsen, så er det en oplagt mulighed at undersøge mulighederne for, hvor rejsen skal gå hen.

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn - Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer. Få overblikket ved at udfylde nedenstående formular.
 

 

8. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse